Zaposleni Mobi Banke na maratonu sakupili 305 hiljada dinara 

12. јун 2021. године Друштво Коментари

Zaposleni Mobi Banke na maratonu sakupili 305 hiljada dinara  Zaposleni Mobi Banke na maratonu sakupili 305 hiljada dinara  (Mobi banka)

U humanitarnoj akciji „Kilometar poruka“ zaposleni Mobi Banke sakupili su 305 hiljada dinara pomoći za fondaciju Budi Human, koja pomaže u finansiranju lečenja retkih i teških bolesti. Zaposleni Mobi Banke koji su učestvovali na maratonu, polumaratonu ili šetnji zadovoljstva poslali su po jednu SMS poruku na broj 3030 za svaki pređeni kilometar. 

„Zahvaljujem se kolegama koji su učestvovali u ovoj akciji. Akcije poput ove primer su humanog bankarstva koje mi zagovaramo. Najponosnija sam na maratonce naše banke koji su osmislili ovu akciju i podstakli kolege da učestvuju u maratonu i pomognu onima kojima je to najpotrebnije“, izjavila je Marija Popović, predsednica Izvršnog odbora Mobi Banke.  

Na ovogodišnjem Beogradskom maratonu, sa Telenorom kao ekskluzivnim partnerom, učestvovalo je 491 maratonaca i 3043 polumaratonca koji su završili trku. 

Prvi put u istoriji maratona umesto trke zadovoljstva održana je šetnja zadovoljstva u duhu podrške osobama sa invaliditetom pod sloganom „Bez barijera“.

1mk 1 sms - Kilometar poruka 1km 1 sms - Kilometar poruka (foto: Mobi banka)

 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

humanitarne akcije mobi banka beogradski maraton


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.