Пријепољац се лажно престављао као хирург: Узео близу 4,4 милиона динара

ppmedia.rs 12. март 2021. године Друштво Коментари

Ilustracija/ policija Ilustracija

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пријепољу ухапсили су С. Ј. (1995) из Пријепоља, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело превара.

Како се сумња он је, лажно се представаљајући као ортопед и хирург, дужи временски период позивао физичка и одговорна лица фирми и лажним приказивањем чињеница да скупља новац потребан за лечење или операцију детета њих довео у заблуду, након чега су му они на текући рачун уплаћивали новац.

Осумњичени је уплаћени новац континуирано подизао и трошио га за своје личне потребе, прибавивши себи противправну имовинску корист у укупном износу од 4.366.832 динара, причинивши укупну штету за најмање 57 физичких и правних лица.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 часова након чега је, уз кривичну пријаву, приведен Основном јавном тужилаштву у Пријепољу, где му је након саслушања, по предлогу тужилаштва, од стране судије за претходни поступак Основног суда у Пријепољу одређен притвор до 30 дана.

Полиција позива грађане који су на овај или сличан начин оштећени да се јаве Полицијској управи Пријепоље на број телефона 033/ 711-946.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

hapšenje lažni hirur prijepoljac


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.