Акција за 8.март – комплетна крвна слика и поклон ваучер

aqualab.rs 01. март 2021. године Друштво Коментари

Мартовска акција аqualab лабораторије

Драге даме, дошао је и тај дан – Дан жена. Иако сваки дан треба славити јер је сваки посебан на свој начин, нека 8. март буде само Ваш.

Аqualab лабораторије мисле на Вас, и поводом Дана жена, припремили смо специјалну акцију за све пунолетне даме – гратис анализу комплетна крвна слика, као и поклон ваучер на додатне анализе.

Ваучер ће гласити на име и презиме даме која посети неку од наших лабораторија широм земље и уради комплетну крвну слику. Овим ваучером остварујете попуст од 50% на следеће анализе:

Брис цервикални бактериолошки и миколошки

Брис вагинални бактериолошки и миколошки

Папаниkолау (папа) тест

* Ваучер ће гласити на име и презиме даме која посети лабораторију и може се искористити до краја априла!

*Посебна напомена за даме на територији Београда:

Уколико немате изабраног гинеколога који може да узме ове брисеве, посетите централну лабораторију у Kнегиње Зорке 30, где увек имамо доступне микробиолошке техничаре који ће узети брисеве. Брисеве можете донети од свог гинеколога или можете посетити нашу централну лабораторију где ће Вам узети брис.

Очекујемо Вас!

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

akcija 8 mart aqualab laboratorija


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.