Дневник западне Србије креће 15. фебруара: Велики број медија и дописника даје подршку

glaszapadnesrbije.rs 06. фебруар 2021. године Друштво Коментари

Дневник Западне Србије крече 15. фебруара

Дневник западне Србије је заједнички пројекат Гласа западне Србије и ТВ Телемарк. Ту су још две телевизије Горњи Милановац и ТВ Пожега, које су равноправни чланови ове за сада јединствене медијске коалиције.

Дневник ће имати дописнике од Пештери на југозападу па до Љубовије на северозападу, а ту ће бити И медији који су се већ одавно афирмисали као утицајни. То су Медиа портал, ПП Медиа из Пријепоља, Топпрес из Тополе а из Колубарског округа, Љиг инфо. Темама из цултуре бавиће се продукција Звуци Србије.

Ужички крај, највероватније, ће пратити Дневник преко једне од најутицајних интернет медија на том подручју ,,Ужице - Огласна табла" са којима смо на корак до договора. Списак заинтересованих медија се шири, и биће их још а сви имамо заједнички циљ, у виду информисања грађана на широком простору западне Србије, са више од пола милиона становника.

„Оно што је занимљиво, то је да ће ГЗС ангажовати младе дописнике из разних сеоских и градских средина, којима је једино потребно да имају добар смарт телефон. Са нама ће много научити, а по нешто и зарадити. Због тога позивам све оне који су заинтересовани са подручја целе западне Србије да се јаве на мејл gvozdengzs@gmail.com. Многи ће добити шансу да се окушају у овом послу", каже уредник Дневника Гвозден Николић.

Гвозден Николић и Вукица Лазовић, фото: ГЗС Гвозден Николић и Вукица Лазовић, фото: ГЗС

Николић каже да као и увек рачуна на обичне људе и гледаоце који знају да на њега и медије које представља увек могу рачунати.

„Велику пажњу посветићу снимцима са терена, проблемима обичног човека, многима ћу дати реч да кажу своју муку, али нећемо никада прескочити да са њима поделимо и лепе ствари. Радоваћемо се заједно када роди шљива, малина има цену, када узри жито. Бићемо тамо где су светковине, надам се најмање када је жалост. Рачунам на све вас, и на ваше видео записе. Заједно ћемо градити путеве , дизати бандере, сејати и жети. Ту смо, јер ово је Дневник западне Србије, а то значи дневник свих Вас", поручује Гвозден Николић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

dnevnik zapadne srbije


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.