Ванредна ситуација уведена због уједа паса луталица у Пријепољу трајала од ручка до вечере

ppmedia.rs 22. јануар 2021. године Друштво Коментари

Ванредна ситуација због уједа паса луталица у Пријепољу трајала од ручка до вечере, (Фото: А. Ровчанин) Ванредна ситуација због уједа паса луталица у Пријепољу трајала од ручка до вечере, (Фото: А. Ровчанин)

Ванредна ситуација у општини Пријепоље која је проглашена у петак око 13 часова, због учесталих напада паса луталица на грађане, укинута је истог дана свега неколико сати након њеног увођења. Ванредна ситуација због уједа паса луталица у Пријепољу трајала од ручка до вечере,

У штуром обавештењу на званичној фејсбук страници Општине Пријепоље наведено је да је Општински Штаб за ванредне ситуације на ванредној седници донео одлуку о укидању ванредне ситуације на територији општине Пријепоље услед напада агресивних паса луталица.

Такође, стоји и да се председник општине Пријепоље обратио захтевом Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде и Министарству унутрашњих послова – Сектору за ванредне ситуације са молбом за решавање овог проблема.

Очигледно је да постоји  добра воља код челника локалне власти да се почне са решавањем нагомиланих проблема у општини Пријепоље,  међутим овако исхитрене одлуке, које трају од ручка до вечере, грађани на друштвеним мрежама коментаришу са подсмехом доводећи у питање знање и однос носилаца власти према функцији коју обављају.

Иначе, у Пријепољу су за мање од два месеца, проглашене три ванредне ситуације. Прве две, због епидемије корона вируса и обилних снежних падавина су и даље на снази, а трећа ванредна ситуација проглашена због учесталих уједа паса луталица укинута је свега неколико сати након доношења.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

prijepolje vanredna situacija psi lutalice


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.