Четири особе повређене у тешкој саобраћајној незгоди код Прибоја

ppmedia.rs 16. децембар 2020. године Друштво Коментари

Возило се након превртања низ литицу зауставило недалеко од обале Лима, фото: ПП Медиа Возило се након превртања низ литицу зауставило недалеко од обале Лима, фото: ПП Медиа

Двоје тинејџера са повредама опасним по живот пребачено је у ужичку болницу, након саобраћајне незгоди која се догодила на магистралном путу од Бистрице ка Прибоју у месту Друглићи, док су још две млађе особе у удесу лакше повређене и збринуте у прибојској болници, сазнаје портал „ПП Медиа“.

Несрећа која само пуком срећом није однела младе животе догодила се синоћ око 21 сат у месту Друглићи, на делу пута уз кањој Лима. Возило “Алфа Ромео” у коме су се налазила два младића и две девојке из Прибоја,  из за сада непознатих разлога слетело је са коловоза а потом се сурвало низ литицу према кориту реке, зауставивши се у шибљу на неколико метара од Лима.

Четинари и шипражје спречили да аутомобил не оде у реку, фото: А.Ровчанин Четинари и шипражје спречили да аутомобил не оде у реку, фото: А.Ровчанин

Тачан узрок несреће утврдиће надлежни органи.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

priboj saobraćajna nesreća


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.