Завршена прва фаза изградње стадиона на Златару

ppmedia.rs 15. новембар 2020. године Друштво Коментари

У току постављање травнатог бусена на фудбалском игралишту на Златару, фото: А. Ровчанин У току постављање травнатог бусена на фудбалском игралишту на Златару, фото: А. Ровчанин

Радови на изградњи стадиона за висинске припреме у срцу Златара се настављају и тренутно је у току постављање травнатог бусена.

“Завршена је прва фаза радова која је коштала 30 милиона динара, средства у износу од 20 милиона определило је Министарство туризма, тговине и телекомуникација, док је преостала средства обезбедила локална самоуправа. За другу фазу која је у току, општина је ребалансом буџета издвојила 15 милиона динара”, истиче први човек општине.

Према његовим речима, у другој фази је предвиђено постављање хидрантске мреже, ограде, расвете и голова.

“Епидемија корона вирусом је умногоме успорила извођење радова, али с обзиром да се због ове ситуације неће одржати МОСИ нема потребе да се жури са завршетком овог пројекта, најважније је да све што се уради буде квалитетно”, закључио је Васиљевић.

Што се тиче осталих инфраструктурних радова најзначајнији је пројекат изградње пута од Нове Вароши до центра Златара чији завршетак планиран идуће године, када ће се урадити и кружни ток на Браношевцу.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatar izgradnja stadiona


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.