Детаљи страшне смрти код Нове Вароши: Младић се највероватније шверцовао испод камиона

glaszapadnesrbije.rs 31. октобар 2020. године Друштво Коментари

Илустрација (фото ГЗС) Илустрација (фото ГЗС)

Истрага о случају мушкарца тамне пути, највероватније азиланта, који је прексиноћ пронађен тешко повређен на путу код Нове Вароши, а касније преминуо у Пријепољу, за сада није утврдила како је задобио смртонсне повреде. Ипак, постоје претпоставке које указују да је страдао у саобраћајном удесу.

Сумња се да је он као слепи путник испао из камиона у који се неопажено завукао и да је поврђен од пада на асфалт, можда чак и точкова возила које је прешло преко њега.

Још неидентификованог мушкарца, који је давао знакове живота, у месту Дражевићи на магистралном правцу Нова Варош – Пријепоље приметио је један возач, испоставило се лекар, који је покушао да му помогне и реанимира га.

Он је позвао хитну помоћ која га је напре превезла у нововаршку, а одмах затим из ње у пријепољску болницу где је нешто касније преминуо од последица повреда карлице, ребара и унутрашњих органа.

Јуче је извршена одбукција тела страдалог која је показала да он није био жртва насиља, него да је смрт највероватније наступила као последица саобраћајне несреће.

Овај азилант, чија старост се процењује на око 25 година, истог дана виђен је на неколико локација око Нове Вароши. Претпоставка је да је тражио паркиран камион у који је могао да се притаји и настави пут, а такође и да га је нашао.

– Сумња се да се он непримећено завукао негде у камион, вероватно испод шасије, а када је касније камион кренуо и стигао до кривине у Дражевићима да је одатле испао на пут. Могуће је да је пао под точкове камиона којим се превозио, или да је преко њега прешло друго возило које је касније наишло – прича извор “Блица” упућен у истрагу.

Према информацијама из пријепољске полиције, један камионџија је, приметивши нешто на путу, помислио да је некоме испао џак. Телефоном је јавио колеги који је ишао иза њега да се припази у кривини у Дражевићима и да заобиђе “џак” који лежи на магистрали. Нешто касније наишао је аутомобил у коме је био лекар који је препознао човека на путу, зауставио возило и покушао да му помогне.

ГЗС / Блиц

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

misteriozna smrt azilant


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.