Tешко оболелој девојчици из Пријепоља потребна помоћ за набавку апарата за дисање

ppmedia.rs 22. октобар 2020. године Друштво Коментари

Aмини потребна помоћ људи добре воље да лакше дише, фото: ПП Медиа Aмини потребна помоћ људи добре воље да лакше дише, фото: ПП Медиа

Пријепоље – Док се њени вршњаци играју, дванаестогодишња девојчица Амина Мулагановић из Пријепоља прикована је за кревет. Болује од тешке и ретке болести, спиналне мишићне атрофије и сваким даном све теже дише.

Како би јој муке бар мало биле олакшане потребан јој је апарат за дисање, који кошта 6.200 евра, а породица која живи од дечјег додатка и социјалне помоћи није у могућности то да јој обезбеди.

„Све што имамо дајемо за њене лекове, али то није довољно. Шест хиљада евра ми не би могли да скупимо ни за годину дана или две, а тада може бити касно“, кажу родитељи ове девојчице.

Сви људи добре воље, који су у могућности да помогну овој девопјчици из Пријепоља уплате могу извршити на жиро рачуне отворене код ОТП банке и то:

Динарски рачун: 325930060021905105

Девизни: РС35325934060006648745

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

pomoć amina


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.