Сакупљали отпад око магистрале на Златибору

zlatiborpress.rs 14. октобар 2020. године Друштво Коментари

Узалудни апели да се не баца  отпад из возила Узалудни апели да се не баца отпад из возила (zlatiborpress.rs)

Радници "ЈКП "Златибор из Чајетине чистили деоницу од кружног тока до Јокине ћуприје.

Радници КЈП „Златибор“ крајем прошле недеље вршили су сакупљање отпада око магистралног пута М21 на деоници од великог кружног тока на Златибору до Јокине ћуприје на Водицама.

Том приликом прикупљено је преко 150 џакова отпада, што довољно говори о стању на терену. Одржавање магистралног пута је у надлежности ЈП „Путеви Србије“.

Међутим, како ово предузеће није у могућности да правовремено изврши ту обавезу КЈП „Златибор“ тај посао врши самостално, без икакве надокнаде.

Скупљање отпада на Златибору (foto: zlatiborpress.rs)

Апелујемо на све учеснике у саобраћају да отпад који настаје током вожње не бацају кроз прозор, већ да га сачувају унутар свог аутомобила и одложе у први контејнер на који наиђу. То је једини начин за решавање овог горућег проблема.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatibor akcija čišćenja otpad


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.