Преврнуо се аутомобил код Пријепоља

ppmedia.rs 12. октобар 2020. године Друштво Коментари

У судару два возила, “цитроен” завршио на крову, (фото: ppmedia) У судару два возила, “цитроен” завршио на крову, (фото: ppmedia)

Пријепоље – Само пуком срећом, нико није повређен у судару два путничка аутомобила, у којем је једно возило завршило на крову.

Незгода, у којој су учествовари “цитроен” београдских регистарских ознака и” рено” пријепољских таблица догодила се око 13и30 часова на магистралном путу од Бродарева према Пријепољу у месту Велика Жупа, сазнаје портал “ПП Медиа”.

Према незваничним сазнањима, узрок саобраћајне незгоде је неприлагођена брзина. Тачне околности, под којима је дошло до превртања аута знаће се након увађаја који обаве припадници саобраћајне полиције.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

velika župa saobraćajna nesreća prevrnuo se auto


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.