Удружење уручило донацију болници у Новој Вароши

varosaniubg.org.rs ( Никола Бјелић) 17. јул 2020. године Хуманитарне акције Коментари

Bolnica (dom zdravlja) u Novoj Varoši Фото: zlatarinfo.rs

Завичајно удружење Нововарошана у Београду у петак, 17. јула 2020. уручило је донацију болници у Новој Вароши, у којој се, у овом тренутку, лечи 35 наших суграђана. Донација се састоји од средстава неопходних за смештај и лечење оболелих од ковида који се лече у нововарошкој болници. У питању су бесконтактни топломери, пулсни оксиметри, постељине, јастуци и ћебад за болницу, али и маске и заштитна опрема намењена оболелима и медицинском особљу.

Удружење овим потезом жели да, у оквиру својих могућности, помогне својим суграђанима да лакше преброде тешку ситуацију у којој се налазе. Удружење се, такође, захваљује свим донаторима и људима добре воље који су се прикључили овој хуманитарној акцији.

УО Удружења

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

pomoć zavičajno udruženje novovarošana


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.