Извучено тело девојчице из Лима

glaszapadnesrbije.rs 17. јул 2020. године Друштво Коментари

Извађно тело девојчице из Лима Фото:РИНА

Рониоци су извукли тело девојчице из Лима, а у току је извлачење аутомобила из реке.

До саобраћајне несреће дошло је синоћ око 22 часа, када је возило панчевачких регистарских ознака слетело са коловоза. Отац је извукао из воде сина и вратио се по кћерку, али његова потрага је била безуспепшна јер је возило потонуло.

„Видео сам колону, и људе какао трче ка Лиму. Обала је близу, на око пет метара од пута. И ја сам кренуо и тамо сазнао да је отац са двоје деце слетео у реку. У мраку сам видео дечака како иде на рукама. Он ми је кроз плач испричао да је спавао у тренутку несреће, да га је тата извадио из аутомобила, а сестра је остала у води. Стално је понављао – спасите ми сестру. Али спаса није било. То је најпотреснији призор, који сам видео у животу“, рекао је Муамер Обућина возач камиона који је синоћ био на месту несреће, за РИНУ.

ГЗС/РИНА

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

lim utopila se devojčica sletelo auto u lim telo


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.