Сеоски вишебој у Јабланици одржаће се 5. јула

glaszapadnesrbije.rs 02. јун 2020. године Друштво Коментари

Вишебој (Фото: сајт општине Чајетина) (Фото: сајт општине Чајетина)

Чајетина - Из ентузијазма и жеље да оживе своје село, задрже младе у њему створивши повољне услове за развој туризма којим се одликује цео златиборски крај, Јабланичани су покренули манифестацију Сеоски вишебој, пише на сајту општине Чајетина.

Од 2005. године до данас, ТУ Јабланица организује са успехом ову манифестацију уз подршку Општине, ТО Златибор и Спортског центра Чајетина. Ту су и многобројни спонзора међу којима се налазе и они који су од почетка веровали у добру идеју, вољу и истрајност мештана овог лепог златиборског села у одржавању вишебоја као посебне атракције. Посетилаца је било из свих крајева наше земље, као и из земаља у окружењу. Манифестација се традиционално одржавала почетком јуна, али се ове године због епидемије и мера ограничења, термин помера за недељу 5. јула.

„Задовољство нам је да овим путем обавестимо све љубитеље старих сеоских вештина да ће догађај почети у 10 часова у складу са програмом као и претходних година. Сеоски вишебој у Јабланици ове године биће одржан на платоу испред школе у центру села“, поручују Јабланичани.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

višeboj seoski višeboj jablanica


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.