Запалила се и трећа кућа у Пријепољу, мештани очајни хоће да блокирају пругу

ppmedia.rs 13. мај 2020. године Друштво Коментари

Горе куће у Пријепољу (ppmedia.rs (A. Ровчанин))

Још једна кућа у насељу Суводо на тридесетак метара од пруге изгорела је јутрос око седам сати. Мештани су очајни јер је ово трећа кућа која се самозапалила у последњих неколико дана.

„Страшно је, пожар је букнуо у купатилу где се запалио бојлер . Ни на крај памети нам није било да то може да се догоди, да је било ноћас сви би смо погорели“, каже Станко Смиљановић чија кућа се налази на пар стотина метара од породичног дома Марка Обрадовића коме је кућа изгорела прекјуче. Kућа Зорана Томашевића потпуно је страдала протекле седмице а у истом дворишту планула је инсталација и на помоћном објекту.

Мештани Суводола провели су бесану ноћ и организују дежурства. Међутим никада не знају где ће пожар поново букнути. Обзиром да прво долази до паљења електричних уређаја они сумњају да све долази од високог напона од пружне инсталације иако у железници тврде да је то немогуће. Људи из електродистрибуције наводе да тамо нема високонапонских каблова сем на пружним водовима.

Невероватно је да се уређаји пале и када су домаћинства и апарати искључени са мреже, а у тлу под ногама осећа се необјашњиво трење.

Мештани су у паници јер им још увек ниодакле не стиже помоћ, и најављују блокаду пруге у том месту.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

kuca izgorela kuća


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.