Трагедија на Златарском језеру: Рониоци пронашли тело средњошколца (видео)

ppmedia.rs 10. мај 2020. године Друштво Коментари

Златарско језеро - утопљеник Фото: ppmedia.rs A. Ровчанин

Рониоци Жандармерије пронашли су у недељу беживотно тело средњошколца Н. М. (2004.) из Нове Вароши, који се у суботу касно по подне утопио на Златарском језеру у Kокином Броду.

Према незваничним сазнајима, он је живот изгубио док се купао са двојицом другова код понтонске плаже испод Визиторског центра, а тачне узроке несреће утврдиће истрага. Рониоци су тело пронашли управо испод понтонске плаже, а посао им је олакшао снимак са видео надзора који је забележио место где су младићи ушли у хладну воду.

Иначе, лепо време измамило је у суботу многе на Златарско језеро, а биле су пуне и бројне викендице. На више дивљих плажа дуж језера било је доста купача, углавном млађих особа, док старији кажу да је још рано и да не памте да је сезона купања некада раније почела.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.

zlatarsko jezero tragedija utopio se dečak


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.