Ухапшене две фризерке у Новој Вароши због непоштовања здравствених прописа

ppmedia.rs 15. април 2020. године Друштво Коментари

Nova Varoš (foto: zlatarinfo.rs)

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новој Вароши ухапсили су две женске особе М.Д. (1969) и М.Г. (1966) из тог града, због постојања основа сумње да су извршиле кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије.

Њима је одређено задржавање до 48 часова, након чега ће уз кривичну пријаву бити приведене надлежном тужилаштву. Ову информацију потврдила је за пријепољски портал “ПП Медиа” потпаролка Основног јавног тужилаштва у Пријепољу Јасминка Бошковић.

Наиме, две женске особе М.Д. и М.Г. затечене су од стране инспектора како пружају услуге у фризерском салону, упркос наредби Општинског штаба за ванредне ситуације да се од 27. марта забрани рад козметичким салонима и салонима за третмане за улепшавање, салонима за масажу, педикир и маникир и фризерским салонима на територији Нове Вароши.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.