У Пријепољу од корона вируса преминула још једна особа

zlatarinfo.rs 14. април 2020. године Друштво Коментари

Пријепоље Пријепоље (foto: ppmedia.rs (A. Ровчанин))

Саопштење Завода за јавно здравље Ужице, др Катарина Ристовић.

Oд последњег извештаја до данас тестирано је још 12 особа са подручја Златиборског округа од којих је једна позитивна на нови корона вирус (COVID-19) ради се особи са пребивалиштем у Пожеги. Од почетка епидемије до данас тестирано је 440 особа а укупно је потврђено 54 случаја инфекције новим корона вирусом (COVID-19) и то: Ужице – 14, Пријепоље – 9, Бајина Башта – 9, Нова Варош – 6, Прибој – 5, Пожега – 4, Сјеница – 3, Чајетина – 2 и Ариље - 2. 

Још један пацијент (особа из Ужица) је опорављен и отпуштен кући. Од укупног броја потврђених до сада је опорављено три особе. 

На жалост, имамо још један смртни случај од последица инфекције новим корона вирусом, у питању је мушкарац из Пријепоља старости 65 година који је као и претходни имао придружена хронична обољења. До сада је преминуло укупно пет особа са подручја Златиборског округа просечне старости 70 година.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.