Удружење пчелара скупља мед за најстарије

zlatarinfo.rs 02. април 2020. године Друштво Хуманитарне акције Коментари

УП "Златарка" скупља мед за најстарије (фото: Предраг Томашевић) УП "Златарка" скупља мед за најстарије (фото: Предраг Томашевић)

До данас је УП "Златарка" у оквиру хуманитарне акције за најстарије суграђане (преко 70 година), прикупило 43 кг меда и 16 бочица прополиса.

"Kонтактирали смо Црвени крст Нове Вароши и очекујемо њихов позив да преузму прикупљену донацију. Kритеријум поделе су спискови које смо добили од Центра за социјални рад. Сигуран сам да ће најбољи природни производи, мед и прополис, допринети јачању имунитета и свеукупног здравља наших најстарији суграђана, у времену када се Србија и цео свет бори против опасног и непредвиђеног вируса" изјавио је, за Златаринфо портал, Предраг Томашевић, председник Удружења.

Kо год жели да донира пчелиње производе за најстарије суграђане, то може урадити у просторијама Удружења на Зебиновцу. За више информације обратите се председнику Удружења Предрагу Томашевићу или Драгану Дивцу.

Из Удружења се захваљују свим пчеларима дародавцима, а свим суграђанима желе добро здравље.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.