Општинске паре за осам медија

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) Економија Коментари

Из народне касе за информисање 4,8 милиона динара Из народне касе за информисање 4,8 милиона динара (foto: Д. Гагричић)

Подељено 4,8 милиона динара, пола суме за ТВ Прибој, ТВ „Златар“ и ТВ 5 из Ужица.

Осам медија – три из Нове Вароши, два из Чачка и по један из Прибоја, Пријепоља и Ужица добило је 4,8 милона динара из буџета Општине Нова Варош.

Јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији Општине Нова Варош у 2020. години објављен је  17. јануара. 

Преојекте и пијаве поднело  је  28 медија ( радио и ТВ станице, новине и портали) из поменутих места, али и из Ивањице, Пожеге, Врњачке Бање, Ниша, највише из Београда...Ове појединости, као и о решење о додели средстава, које је на предлог комисије, потписао председник СО Радосав Васиљевић, објављени су на општинском сајту иза текста о конкурсу (www.novavaros.rs).

Преносимо табелу из решења о додели средстава:

Суфинансирање медија  2020 - расподела средстава Суфинансирање медија 2020 - расподела средстава

Да ли ће бити покривене све области живота Да ли ће бити покривене све области живота


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.