Општинске паре за осам медија

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 21. март 2020. године Економија Коментари

Из народне касе за информисање 4,8 милиона динара Из народне касе за информисање 4,8 милиона динара (foto: Д. Гагричић)

Подељено 4,8 милиона динара, пола суме за ТВ Прибој, ТВ „Златар“ и ТВ 5 из Ужица.

Осам медија – три из Нове Вароши, два из Чачка и по један из Прибоја, Пријепоља и Ужица добило је 4,8 милона динара из буџета Општине Нова Варош.

Јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији Општине Нова Варош у 2020. години објављен је  17. јануара. 

Преојекте и пијаве поднело  је  28 медија ( радио и ТВ станице, новине и портали) из поменутих места, али и из Ивањице, Пожеге, Врњачке Бање, Ниша, највише из Београда...Ове појединости, као и о решење о додели средстава, које је на предлог комисије, потписао председник СО Радосав Васиљевић, објављени су на општинском сајту иза текста о конкурсу (www.novavaros.rs).

Преносимо табелу из решења о додели средстава:

Суфинансирање медија  2020 - расподела средстава Суфинансирање медија 2020 - расподела средстава

Да ли ће бити покривене све области живота Да ли ће бити покривене све области живота

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.