Наредба аутобуским и такси превозницима да поштују хигијенске мере

ppmedia.rs Друштво Коментари

Ilustracija taxi Ilustracija

На основу наредбе Штаба за ванредне ситуације општине Нова Варош аутобуски и такси превозници у обавези су да спроведу све превентивно хигијенске мере у возилима којима врше делатност, уз препоруку да избегавају пружање услуге лицима чије је одредиште на територији друге општине.

– На основу наредбе Штаба за ванредне ситуације општине Нова Варош бр. 06-26/1/2020-05 од 16.03.2020. године, обавештавамо вас да  сте у обавези да спроведете све превентивно хигијенске мере у својим возилима којима вршите јавни превоз на територији општине Нова Варош – стоји у између осталог у наредби која је потписана од стране Одељења за имовинско правне,станбене, урбанистичке и послове инспекције у Новој Вароши.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.