[ОТКАЗАНО] Дружење Нововарошана у Београду

zlatarinfo.rs ( Aна Вуковић) ) 11. март 2020. године Варошани Коментари

Дружење Нововарошана у Београду Детаљ са дружења 2017. год. (foto: Раде Прелић)

Ново дружење Нововарошана у Београду заказано је за суботу, 14. март у 20 часова. Златарци који живе у престоници, али и њихове комшије и пријатељи из родног краја овог пута срешће се у ресторану „Стадион”.

– Жеља нам је да се окупимо у што већем броју и уз дружење и забаву договоримо о даљим активностима. Примарни циљ нам је да првенствено помогнемо једни другима, а онда заједнички и нашим људима у завичају– кажу из Завичајног удружења Нововарошана у Београду које организује ово вече.

А зна се, где год се нађу Златарци, такви сусрети не могу проћи без песме и игре. Журке са претходних састанака, још се памте и препричавају, и свака следећа са нестрпљењем се очекује. На овим скуповима уз вечеру, пиће и музику ранијих година родила су се и многа пријатељства, обновила стара познанства, и започете многе сарадње.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.