Одрон затрпао део магистрале код Нове Вароши

ppmedia.rs 11. март 2020. године Друштво Коментари

Стене затрпале део саобраћајнице код Нове Вароши, Фото:ПП Медиа Стене затрпале део саобраћајнице код Нове Вароши, Фото:ПП Медиа

Због велике количине стена које су се са брда сурвале на магистрални пут Пријепоље – Нова Варош, саобраћај на овој деоници се одвија успорено.

Киша која је јуче падала у овом крају покренула је клизиште недалеко од места Дражевићи, на уласку у Нову Варош из правца Бистрице, па је део пута остао затрпан стенама. Само пуком срећом у тренутку пада стена, није било возила на магистрали.

Грађевинске машине ужичких путара чисте део магистрале на коју су се обрушиле стене, а полиција возила пропушта наизменично, једном коловозном траком.

До мањег одрона, дошло је и на путу од Бистрице према Прибоју, недалеко од скретања за Челице. Возачима који путују у овом правцу, нарочито у вечерњим часовима, саветује се опрез.

 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.