Исповест мајке чијег сина је зверски претукла група младића

glaszapadnesrbije.rs 14. фебруар 2020. године Друштво Коментари

Емир Хамзић Емир Хамзић (foto: А.Ровчанин)

Пре неколико дана сахрањен је Стефан Филић, младић кога је на смрт, зверски претукла група младића. Међутим, то је само један од случајева где неко мисли да се може играти са туђим животом. Емир Хамзић (30), сада већ бивши фудбалер из Пријепоља, у новембру 2018. године био је жртва насилника који су га ничим изазвани претукли скоро на смрт.

„Та ноћ нам је свима променила животе, више ништа није исто. Емиру је рађена вишесатна операција на мозгу, а на глави му је остављен поклопац који нису причврстили у случају да се стање погорша и да морају поново да отварају лобању. То је тако и остало наредних пола године у нади да ће тај поклопац срасти са остатком лобање, али након што се то није дешавало, ишао је на још једну операцију, где су му титанијумским копчама исти тај поклопац причврстили за лобању. За њега још једна траума, а за нас и даље неизмеран бол и стрепња, шта даље”, прича за РИНУ Емирова мајка, Мубера.

Након целе агоније, операције и опоравка Емир ни данас не шета мирно улицама Пријепоља. Окреће се на сваки шум и најмањи трзај, а испоставило се да за то итекако и има разлога.

„Мој син је доживео велики стрес који је резултирао онесвешћивањем на сред улице, након чега је задобио лакше повреде и то све након што је отац младића који су га претукли аутомобилом нагло закочио и зашкрипао гумама на месту где је стајао Емир. И сценарио се понавља, добијамо позив из Хитне помоћи говорећи да нашем сину није добро. Ми смо постали двоје немоћних родитеља, који и даље стоје очајно у месту”, каже ова болом скрхана мајка.

Она истиче да се имена и презимена оних који су јој унаказили сина врло добро знају и да та група момака сеје страх по Пријепољу, јер Емир није њихова једина жртва. Њен син је стао на ноге, а могао је остати доживотни инвалид или слеп. Своје ожиљке овај млади Пријепољац носи на глави, али и на души.

„Суђење се чекало скоро годину дана и када смо коначно дочекали почетак истог, одлаже се због бесрамних покушаја монструма да купе мало времена, да нађу начин да тужилаштву ублаже чињеницу да су једног младог дечка у 28. години живота, претукли скоро на смрт, само зато што се нашао на погрешном месту у погрешно време”, рекла је Мубера.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.