Радосав Васиљевић честитао новогодишње и божићне празнике

ppmedia.rs 31. децембар 2019. године Варошани Коментари

Први човек Нове Вароши честитао наступајуће празнике, фото: ППмедиа Први човек Нове Вароши честитао наступајуће празнике, фото: ППмедиа

Председник општине Нова Варош Радосав Васиљевић честитао је Нову годину а свештенству и монаштву Милешевске епархије и верницима који Божић славе по Јулијанском календару упутио је и честитке поводом божићних празника.

-Поштовани суграђани у години иза нас доказали смо да рад и одрицање доносе резултате. Свима који су својом агилношћу и знањем допринели бољитку наше општине, упућујем искрену захвалност. У стварању још лепшег амбијента за живот, чека нас још доста посла. Нека Вам 2020. година буде испуњена разумевањем, узајамним поштовањем, миром и толеранцијом. Најважније је да храбро идемо напред, спремни да одговоримо свим изазовима и жељом да заједно створимо лепшу и бољу Нову Варош. Верујем у заједнички успех, у инвестиционе промене и даљи развој. Желим свима срећну и успешну 2020. годину. Нека нам донесе добро здравље, личну и породичну срећу – каже се у честитци председника Општине Радосава Васиљевића.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.