Председник СО Нова Варош Никола Јелић честитао новогодишње и божићне празнике

ppmedia.rs 31. децембар 2019. године Варошани Коментари

Председник нововарошког парламента Никола Јелић, фото: ПП Медиа Председник нововарошког парламента Никола Јелић, фото: ПП Медиа

Председник Скупштине општине Нова Варош Никола Јелић честитао је суграђанима Нову годину и божићне празнике, са жељом да 2020. година буде година даљег напретка и развоја општине и нових могућности за све који у њој живе.

Јелић је грађанима пожелео и добро здравље, успех на свим пољима, личну и породичну срећу. Истичучи да је претходна година за локалну заједницу била година бројних резултата.

– Поштовани грађани, желим вам срећну и успешну наступајућу 2020. годину, да у добром расположењу са најдражима проведете новогодишње и божићне празнике. Првенствено вам желим добро здравље, као основ за све остало. Уз добро здравље, нека вам Нова година и Божић донесу радост и успех на свим пољима, посебно на плану личне и породичне среће – наводи се у честитки председника нововарошког парламента Николе Јелића. 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.