Епархија милешевска позива на молитвени допринос у борби против неправедног Закона о слободи вероисповести

milesevskaeparhija.rs 28. децембар 2019. године Друштво Коментари

Beli andjeo

Поводом изгласавања неправедног Закона о слободи вероисповести или уверења и правном положају верских заједница који је по свему уперен против Епархија Српске Православне Цркве у Црној Гори, чиме је погребено право и правда у Скупштини Црне Горе, Епархија милешевска обавештава верујући народ да ће у свим храмовима Епархије милешевске на свака два сата звонити зауопокојена звона, почев од суботе 28. децембра 2019. године па до Божића.

У истом периоду, у градским храмовима након вечерњих служби биће служен Молебан Пресветој Богородици који се служи у невољама и искушењима која снађу Цркву Божију и њене верне.

Позивамо верујући народ Епархије милешевске да у предбожићним данима да свој молитвени допринос у наставку борбе против зла и неправде, који су озакоњени у спорном закону којим се угрожавају верска права свих православних у Црној Гори.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.