Стигли новогодишњи пакетићи

zlatarinfo.rs ( Раде Прелић) 16. децембар 2019. године Друштво Коментари

Деда мраз у Кокином Броду (foto: Раде Прелић)

Првим новогодишњим пакетићима малишане у вртићу "Паша и Наташа" обрадовала Хуманитарна организација "Стара Рашка" из Београда.

Пакетиће препуне разноврсним слаткишима и занимљивим играчкама добили су малишани у издвојеним оделењима на Kокином Броду и у Акмачићима. 

Деда мраз у Акмачићима

Предшколској установи "Паша и Наташа" донирана је постељина, прехрамбени производи, и друге потребштине, а под слоганом "Хуманост нема нацију", у Дому културе одржана је трибина, где су и том приликом додељени многобројни дарови.

Раде у Вртићу за Н.Г.

Вредне хуманитарце поздравио је председник општине Раде Васиљевић, а директор ПУ "Паша и Наташа" Олгица Минић, доделила је овој Хуманитарној организацији Захвалницу за труд којим годинама помажу нововарошким малишанима.

Признање за Стару Рашку

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.