У Златарском језеру рониоци пронашли утопљеника

ppmedia.rs 14. новембар 2019. године Друштво Коментари

Илустрација Илустрација

Рониоци Жандармерије пронашли су у Златарском језеру, код Нове Вароши, беживотно тело Милутина Ристичевића (61) из Ужица који је у понедељак, из непознатог разлога испао из свог чамца у језеро и удавио се.

Током потраге која је организована исте вечери, пронађен је његов празан чамац како плута језером неделеко до Беле куће. У акцију потраге од среде су се укључили и рониоци, који су у четврак  током преподневних часовао успели да лоцирају Ристичевићево беживотно тело на дну језера.

-Буцово тело пронађено је на око двадесетак метара од обале, на делу од Беле куће према Kокином Броду – каже један од Ристичевићевих познаника који је учествовао у претрази.

Иначе, Ристичевић је последњих неколико година са супругом живео у викендици коју је саградио недалеко од некадашњег ушћа Тисовице у Увац. Нестао је у понедељак у раним вечерњим часовима док се по јаком ветру сам враћао чамцом из Kокиног Брода где је претходно одвезао пријатеље.

ПП Медиа и Варошке новине

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.