Шверцовали дрогу у колицима

ppmedia.rs 18. октобар 2019. године Друштво Коментари

Гранични прелаз на Јабуци Гранични прелаз на Јабуци (foto: ppmedia.rs)

У ноћи између четвртка и петка, једно лице ухапшено је у близини државне границе између Србије и Црне Горе код Јабуке, након што је у колицима покушало да прокријумчари готово 31 килограм наркотика, а за више особа се трага, сазнаје ПП Медиа.

Припадници Регионалног центра граничне полиције ка Црној Гори, осујетили су несвакидашњи покушај шверца дроге. Наиме, како ПП Медиа сазнаје на неприступачном терену, мимо граничног прелаза Јабука, гранични полицајци уочили су више лице како гурају колица и прелазе са територије једне државе у другу. Приликом покушаја легитимације, више особа дало се у бег, док је једна лишена слободе. У колицима се налазио џак са товаром за који се сумња да је марихуна.

Полиција интензивно трага на проналаску осталих особа укључених у овај несвакидашњи шверц.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.