Демолиран аутомобил полицијског службеника у Прибоју

ppmedia.rs 14. октобар 2019. године Друштво Коментари

Поломљена стакла на возилу полицијског службеника Поломљена стакла на возилу полицијског службеника (foto: ppmedia.rs)

У ноћи између суботе и недеље у Прибоју, на паркингу испред породичне куће, оштећено је возило волксwаген ”јета” полицијског службеника Драгољуба Берлића. На ауту је, како се сумња бејзбол палицом, поломљено предње ветробранско стакло и стакло на задњем делу возила.

Наиме, након коришћења возила Драгољуб је око поноћи ауто паркирао испред породичне куће. У јутарњим сатима од стране пролазника обавештен је да су на колима разбијена стакла. Ово је други пут да се на мети вандала нађе возило овог  полицијског службеника. Разбијање кола осудили су из Независног синдиката полиције.

– Kрајње је време да се запитамо колико су полицијски службеници заштићени законом и дали је ово награда колеги за све оно што чини у заштити грађана њихове личне и имовинске сигурности, ако се зна да је колега до сада професионално обављао послове из делокруга рада службе безбедности и да је корак до заслужене пензије – навели су из Независног синдиката полиције.

Иначе у граду на Лиму није реткост да се полицајци или њихови ближњи нађу на мети хулигана, недавно је претучен отац полицијског инспектора а било је и више физичких напада на полицијске службенике.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.