Дочек бруцоша у Београду

zlatarinfo.rs 13. октобар 2019. године Варошани Вести у сликама Коментари

Дочек бруцоша у Београду (foto: Бобиша Маринковић)

Завичајно удружење Нововарошана приредило је сада већ традиционални дочек бруцошима Београдског универзитета из нашег града.

На Машинском факултету срели су се и поразговарали наши најмлађи студенти са својим старијим другарима, али и са факултетским професорима и асистентима из нашег краја. И осим што су, како то обично бива кад се Варошани сретну, попричали о новостима из града подно Златара, међусобно су се посаветовали и једни другима испричали драгоцена искуства која ће им користити током студија. 

Дочек бруцоша у Београду

Новопечене академце дочекали су продекан Машинског факултета Милан Гојак, професор Милан Лечић који је такође предавач у овој образовној институцији, професор Шумарког факултета Бранко Главоњић, директор Високе инжењерске школе из Земуна Раденко Рајић, професор са Универзитета у Нишу, Никола Бјелић, асистент на Архитектонском факултету Ана Зорић, др Биљана Стојић из Историјског института.

Дочек бруцоша у Београду

Дочек бруцоша у Београду

Бруцоше је поздравио и председник општине Нова Варош Раде Васиљевић, али и Софија Поповић у име старијих студената из нашег краја. Окупљању у Београду присуствовали су и Милош Туцовић, професор Угоститељске школе и председник Kоординационог одбора удружења златиборског округа, др Неџад Рудоња, професор на Машинском факултету, као к члан извршног одбора Хуманитарне организацкје Стара Рашка Драгојле Остојић, и чланови Извршног одбора Завичајног удружења Нововарошана и десетак најбољих академаца из нашег града.

Дочек бруцоша у Београду

Дочек бруцоша у Београду

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.