Председнику СО Нова Варош изгорео аутомобил

РИНА / glaszapadnesrbije.rs 22. мај 2019. године Друштво Коментари

Запаљен аутомобил Николи Јелић (foto: РИНА)

Председнику Скупштине општине Нова Варош Николи Јелићу ноћас је изгорео аутомобил. Пожар је избио око пола четири на аутомобилу марке Пежо 208 београдских таблица. У пожару није било повређених особа. Полиција је обавила увиђај после чега ће бити утврђене све околности овог догађаја.

„Нажалост, јутрос у три сата се десио пожар, пробудио ме је начелник МУП-а, јер не би ни приметио, спавам у соби која не гледа на улицу. Материјална штета је таква каква јесте, док је жив човек он ће и да заради. У собама изнад запаљеног аутомобила спавао ми је син и најмлађа кћерка, у соби до још две кћерке и поред мајка, да вам не причам какве су то детонације биле и плач деце. Сину је од стреса кренула и крв на нос. Поразбијана су стакла на бутику и тенда је почела да гори. Срећа да су ватраогасци дошли на време да ватра није ухватила потковицу куће, јер да се то десило нас шесторо би ноћас завршило нашу животну причу”, рекао је за агецнију РИНА Никола Јелић.

Председник СО Нова Варош Никола Јелић Председник СО Нова Варош Никола Јелић (foto: РИНА)

Он је додао да у свом животу никада није имао никаквих проблема, док није почео са политиком.

„Спустио се некакав криминал у овај град. Пре пар година су ми на другом аутомобилу бушене гуме, подметано свашта. Оно што се питам, а послао сам и самом врху државе да ме приме, не знам до које граници се иде. Кога сам угрозио да ми овако раде. Тачно је и да сам пре четири дана смењен са места директора Србијашума а имам и понуду од генералног директора за неко напредовање. Пре три дана сам и удавао кћерку. Ово показује неку злобу и ово нормалан човек не може да уради, можда неко које алкохолисан или пун дроге али не оправдавам. Сви ми имамо породицу и децу и не ваља ово радити”, каже Јелић.

Према његовим речима овог пута је дебело угрожена његова породица и виновник ће се наћи.

„Има у овом граду пуно камера, али не би о томе, на трагу смо. Ипак сам ја преседник СО, приватник и отац петоро деце”, рекао је Јелић.

РИНА 

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.