Прибој добија ауто камп на Потпећком језеру

glaszapadnesrbije,rs 11. март 2019. године Туризам Коментари

Zlatarinfo logo Илустрација, фото: општина Прибој

Председник општине Прибој, Лазар Рвовић, потписао је у Министарству трговине, туризма и телекомуникација уговор вредан 11 милиона динара за пројекат изградње ауто кампа са пратећим садржајем на Потпећком језеру, наводи се на сајту општине.

Пројектом су предвиђени радови на изградњи туристичког комплекса, који подразумевају изградњу ауто кампа са савременим прикључцима, изградњу кафе-ресторана као и два апартмана. Уз све то, планирана је и изградња приступне саобраћајнице. Претходно је на Потпећком језеру у две фазе грађено Рибарско насеље, чија је изградња такође финансирана из средстава Министарства трговине, туризма и телекомуникација.

Ауто камп - пројекат Прибој

Добијањем оваквог туристичког комплекса, Прибој ће се на туристичкој мапи сврстати у ред дестинација које нуде и несвакидашње садржаје, а који су првенствено примамљиви љубитељима природе и камперима из иностранства.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.