Снег успорио саобраћај (видео)

ppmedia.rs 11. март 2019. године Природа Коментари

Снег на путу (foto: zlatarinfo.rs)

Нагли пад температуре у Новој Вароши и вишим деловима Пријепоља донео је и снежне падавине у раним вечерњим часовима. Тако је на путу од Нове Вароши ка Златибору отежан саобраћај, слична ситуација је и на магистрали која води од Kоловрата ка Пљевљима преко граничног прелаза Јабука, где дебљина снежног покривача досеже готово 20 центиметара.

Возачи који се враћају из Црне Горе јавили су новинару “Новости” да су се једва пробили магистралом од Јабуке до Осоја. Они наводе да чистач овом деоницом пута није пролазио и да снега на коловозу има готово десет центиметара.

Са друге стране директор предузећа „Путеви Ужице” Леко Kорићанац тврди да су сви путни правци проходни и да се саобраћајнице чисте.

– Овај снег није изненађење и пада само у местима преко 800 метара надморске висине. Од вечерас очекујемо и престанак падавина”, рекао је Kорићанац за агенцију РИНА.

Снег и даље пада јаким интензитетом па се очекује да саобраћај за теретњаке буде обустављен на деоници од Kоловрата ка граници са Црном Гором преко Јабуке.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.