ДС: Суботићу, брод на који си се укрцао полако тоне

ppmedia.rs 28. фебруар 2019. године Политика Коментари

Zlatarinfo logo

Поводом настале ситуације у Новој Вароши и преласка одборника СО Зорана Суботића из Демократске странке у Српску напредну странку, ДС се огласио саопштењем за медије у којем наводе да је Суботићево образложење због чега је напустио странку, према њиховим речима скандалозно. У саопштењу се наводи:

,,Не боли нас што си отишао. Боли нас начин на који си то урадио. Саопштење ниси писао ти, није то твој рукопис. Ти си га само потписао. Твоји нови политички ментори су помислили да смо ми на политичком издисају па су послали тебе да нас овериш. А ти прихватио. Е, то нас боли.

Поручи својим менторима да смо живи и здрави, да нас има, да смо спремни за борбу. С вером у победу. На терену смо, чекамо их…

Ниси ти отишао због оног што си написао у саопштењу. Тек кад се тај купопродајни уговор реализује, сазнаћемо која је цена у питању. Лимске нису сигурно, то је само за одабране. Е, тад ће се огласити бројни чланови и симпатизери СНС-а, кад схвате да прелетачи добију све а искрени чланови и симпатизери ништа.

Подржаваш његову економску политику. А баш га ниси волео. Политику у којој “Бамби” вреди више него ПKБ и РТБ Бор заједно? У којој нам млади људи одоше из земље? Е, то ти верујемо.

Ниси приметио да брод на који си се укрцао полако, али сигурно тоне. И да је капетан у паници? Да ли си понео појас за спасавање? Да си нам жив и здрав”, каже се у саопштењу Демократске странке.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.