Престављена понуда Златара на Београдском сајму

ppmedia.rs 24. фебруар 2019. године Туризам Коментари

Sajam turizma 2019. foto: zlatarinfo.rs

Представници Туристичке организације „Златар“ заједно са хотелијерима, произвођачима здраве хране и домаћинима из сеоских домаћинстава представили су своју понуду на 41. Међународним сајму туризма у Београду. Брошуре и проспекти на којима су уписане лепоте и знаменитости нововарошког краја дељени су бројним посетиоцима штанда.

– Тражећи спас од летње жеге први гости на Златар дошли су давне 1929. године крепећи тело и душу на пропланцима и ливадама, у мору четинара и лековитих трава..Данас нам долазите бежећи од гужве, градске вреле жеге, загушљивог ваздуха, уморни и под стресом.Дођете нам такви, али се препородите са нама. Златар вас окрепи, удахне вам животну енергију каква се ретко  среће – рекао је током промоције,  директор ТО “Златар” Бранко Пуцаревић позивајући све да дођу на Златар да се увере зашто је баш та планина право место на доброј висини и зашто на Златару срце јаче куца.

Сајам туризма 2019.

Први човек општине Радосав Васиљевић навео је да се број посетилаца који долазе на Златар из године у годину повећава.

– Све већи број посетилаца се бележи на Златару из године у годину. У Новој Вароши су изграђена два хотела један ће бити отворен следеће године док је Одмаралиште отворено за пријем деце са смештајним капацитетом од 120 лежајева. Општина ће се трудити да реализацијом капиталних пројеката утиче на повећање броја ноћења у наредном периоду -казао је Васиљевић.

Неколико лепих речи о Златару истакао је музичар Ђорђе Давид који је чест гост ове планине, док је промоцију је употпунио оркестар Ивана Ђенадића.

Sajam turizma 2019.

Сајам туризма 2019.

Сајам туризма 2019.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.