Због шверца наркотика ухапшен брачни пар из Пријепоља

ppmedia.rs 21. фебруар 2019. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Полиција запленила марихуану код брачног пара из Пријепоља фото: МУП

Припадници Министарства унутрашњих послова, Службе за борбу против организованог криминала, ухапсили су брачни пар М. Ц. (1984) и М. Ц (1984) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога и том приликом запленили више од 14 килограма марихуане.

Полиција је, на путу између Младеновца и Београда, на паркингу испред једног хотела зауставила аутомобил марке „пежо“ који су користили осумњичени и приликом прегледа пртљажника нашла торбу у којој се налазило 15 пакета марихуане, укупне тежине 14,5 килограма.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Београду.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.