Пробијен пут преко Јавора

glaszapadnesrbije.rs 06. фебруар 2019. године Друштво Коментари

Čišćenje snega foto: glaszapadnesrbije.rs)

Пут који спаја општине Ивањица и Нова Варош преко Јавора, који је скоро месец дана био непроходан, прочишћен је јутрос око 3:30.

Наиме, након текста објављеног на порталу Гласа западне Србије  (Пре ће се вратити роде, него што ће очистити пут у Љепојевићима) из општине Нова Варош кренула је механизација.

Са снежним наметима на јаворском путу борили су се неколико сати али успели су да прочисте само километар ипо. Међутим, на делу пута око цркве на Јавору, сметови су били толико велики и тешки да су машине за чишћење биле немоћне. Нешто после поноћи стигла је тешка механизација предузећа „Путеви Златар” која је у раним јутарњим сатима успела да пробије намете и очисти преостали део пута.

Машине предузећа Путева Златар  успеле су да пробију снежне сметове Машине предузећа Путева Златар успеле су да пробију снежне сметове (foto: glaszapadnesrbije.rs)

Подсећамо да је овај пут у дужини од 3,3 километра изграђен у јулу прошле године а покровитељ ове важне инвестиције вредне 30 милиона динара била је Влада Републике Србије. У својству изасланика председника републике пут је свечано пустио у саобраћај Никола Селаковић.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.