Завејана аутобуска стајалишта

zlatarinfo.rs ( Д. Гагричић ) 19. јануар 2019. године Друштво Коментари

Неочишћено аутобуско стајалиште код стоваришта на Браношевцу Неочишћено аутобуско стајалиште код стоваришта на Браношевцу (foto: Д. Гагричић)

Можда се чека да сунце отопи снег на Браношевцу.

Да ли има само шале или збиље и злобе у два комшијска разговора на Браношевцу:

- Ајде, сиђи у чаршију, на чашицу разговора!

- Не могу, не смем, остаћу доље завејан...

У другом случају, комшија што се запутио низбрдо одговара радозналом суседу:

- Идем да видим има ли кога жива у чаршији:

- А дабогда...?!

  Док на магистрали чекају и улазе у аутобусе на два неочишћена аутобуска стајалишта на Браношевцу, путници гунђају, понеко и опору псовку упути...Још се чуде ко је надлежа! Па зар народ  сме нешта да пита власт?!

Кад су последњи пут умивене настрешнице и замењени плакати? Кад су последњи пут умивене настрешнице и замењени плакати?

А знате ли кад су последњи пут  очишћене настрешнице, умивена стакла, замењени рекламни плакати „ијада“? Па код нас се  чешће мењају директори Туристичке организације него пшто се уклањају стари рекламни панои?

Можда се чека да сунце отопи снег на стајалиштима?! Можда, пошто имамо 285 сунчаних дана у години, како пише у проспектима. А зашто смо онда градили жичару, како да се задржи снег?!

Кажу да ситнице чине живот лепшим... Ваљда и Варош...?

Можда су деца  могла правити Снешка и на стајалишту аутобуса? Можда су деца могла правити Снешка и на стајалишту аутобуса?

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.