Малинари 18.децембра са Недимовићем у Ужицу

zoomue.rs 14. децембар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Илустрација, фото: Глас западне Србије

Протест малинара западне Србије који је данас требао бити одржан у Ивањици, одложен је до даљњег, односно до нове одлуке која ће уследити после разговора са министром пољопривреде Браниславом Недимовићем у Ужицу 18. децембра.

Према речима организатора, из кабинета ресорног министра стигао је званични мејл у коме се наводи да ће Недимовић због захтева и проблема са којима су суочени пољопривредници, доћи на састанак у Ужице 18. децембра.

„Kако смо до сада били више пута преварени и исмејани на најгори могући начин од стране појединих представника власти, тражећи решење за наше проблеме, овим путем обавештавамо јавност да ћемо обавити разговор са министром пољопривреде и да ћемо након тога, истог дана, донети одлуку о нашем даљем деловању. Уколико се тога дана министар не појави у Ужицу обавештавамо јавност да се спремају протести у свим градовима западне Србије и да ће све саобраћајнице бити блокиране тешком механизацијом као и да ћемо кренути у радикализацију широм Србије“ наводи се у саопштењу Пољопривредних удружења западне Србије, достављеном медијима.

Инфолига

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.