ХО "Стара Рашка" дели поклоне деци

zlatarinfo.rs 30. новембар 2018. године Хуманитарне акције Коментари

"Стара Рашка"- додела донација у Новој Вароши Детаљ са доделе поклона 2015. год. (foto: Р. Прелић)

Хуманитарна организација „Стара Рашка“ ће у децембру уручити хуманитарну помоћ предшколским установама у Новој Вароши, Прибоју и Пријепољу (играчке, слаткиши, прехрамбени производи, обућа, одећа и др.).

У Новој Вароши уручење помоћи биће 21. децембра у 09.00 часова у Вртићу „Паша и Наташа“.

„Стара Рашка“ ће 4. и 5. јануара 2019. године делити Божићне поклоне православној сиромашној и болесној деци у Новој Вароши, Прибоју и Пријепољу. Средства за ову намену прикупљена су у Српским православним црквама и од дијаспораца у Kанади, понајвише захваљујући госпођи Драгани Вараклић, рођеној Пријепољки.

Позивају се физичка и правна лица са територије општине Нова Варош да се укључе у акцију прикупљања помоћи за своју децу, да увећају фонд хуманитарне помоћи, тако што ће новчана средства уплатити на текући рачун Хуманитарне организације 145-5477-34, а робне прилоге допремити у Вртић у време уручења помоћи. Масовност и солидарност дародаваца гарант су успеху акције да помогнемо деци, нашој нади, нашој будућности.

У Новој Вароши биће подељено 800.000 динара, за 160 деце по 5.000 динара. Подела ће се извршити у Дому културе у Новој Вароши 4. јануара у 09.00 часова. Пријаве за поклоне и све информације код Владимира Ћировића, телефон 064 1980 939, и Олгице Минић, телефон 069 601 454, до 25. децембра 2018. године.

Хуманитарна организација деветнаест година брине о угроженим у Новој Вароши, посебно о деци. У наставку те бриге очекује подршку Нововарошана. Један од видова подршке је чланство у Организацији физичких и правних лица. За пружање подршке чланови могу рачунати на свеколику помоћ од Хуманитарне организације „Стара Рашка“.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.