ХО "Стара Рашка" дели поклоне деци

zlatarinfo.rs Хуманитарне акције Коментари

"Стара Рашка"- додела донација у Новој Вароши Детаљ са доделе поклона 2015. год. (foto: Р. Прелић)

Хуманитарна организација „Стара Рашка“ ће у децембру уручити хуманитарну помоћ предшколским установама у Новој Вароши, Прибоју и Пријепољу (играчке, слаткиши, прехрамбени производи, обућа, одећа и др.).

У Новој Вароши уручење помоћи биће 21. децембра у 09.00 часова у Вртићу „Паша и Наташа“.

„Стара Рашка“ ће 4. и 5. јануара 2019. године делити Божићне поклоне православној сиромашној и болесној деци у Новој Вароши, Прибоју и Пријепољу. Средства за ову намену прикупљена су у Српским православним црквама и од дијаспораца у Kанади, понајвише захваљујући госпођи Драгани Вараклић, рођеној Пријепољки.

Позивају се физичка и правна лица са територије општине Нова Варош да се укључе у акцију прикупљања помоћи за своју децу, да увећају фонд хуманитарне помоћи, тако што ће новчана средства уплатити на текући рачун Хуманитарне организације 145-5477-34, а робне прилоге допремити у Вртић у време уручења помоћи. Масовност и солидарност дародаваца гарант су успеху акције да помогнемо деци, нашој нади, нашој будућности.

У Новој Вароши биће подељено 800.000 динара, за 160 деце по 5.000 динара. Подела ће се извршити у Дому културе у Новој Вароши 4. јануара у 09.00 часова. Пријаве за поклоне и све информације код Владимира Ћировића, телефон 064 1980 939, и Олгице Минић, телефон 069 601 454, до 25. децембра 2018. године.

Хуманитарна организација деветнаест година брине о угроженим у Новој Вароши, посебно о деци. У наставку те бриге очекује подршку Нововарошана. Један од видова подршке је чланство у Организацији физичких и правних лица. За пружање подршке чланови могу рачунати на свеколику помоћ од Хуманитарне организације „Стара Рашка“.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.