Прекид железничког саобраћаја између станица Ужице и Прибој, 110 путника чека у возу

ppmedia.rs 21. новембар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Пруга Београд Бар (foto: Радио Пријепоље)

Железнички саобраћај између Ужица и Прибоја тренутно је у прекиду, саопштила је Инфраструктуа железнице Србије. Саобраћај на овом делу барске пруге јутрос је обустављен из безбедносних разлога, јер су шине на појединим местима биле замашћене, што је отежавало редован саобраћај возова.

Стручне службе Инфраструктуре железнице Србије су од јутрос на терену, како би утврдиле узрок замашћења шина и ову деоницу барске пруге што пре оспособиле за редован саобраћај.

Због овога су током ноћи каснили путнички возови између Београда и Бара.

„Србија Воз“ а.д. је саопштио да је реч о привременом прекиду саобраћаја на барској прузи из безбедносних разлога, јер су шине на појединим местима биле замашћене, што је отежавало редован саобраћај путничких возова.

Међународни воз, који саобраћа на релацији из Београда за Бар заустављен је у станици Златибор у 01: 52 часова.

У овом међународном возу налази се 110 путника.

Особље Србија Воза константно обавештава путнике о ситуацији на прузи. За путнике ће бити организовано освежење и ланч пакет у станици Прибој.

Покренута је организација аутобуског превоза којим ће бити превезени путници из станице Златибор до станице Бијело Поље.

Железнички превоз Црне Горе преузеће путнике како би наставили путовање до Бара.

Међународни воз из Бара за Београд због наведеног ванредног догађаја имаће закашњење око 150 минута.

Возови на релацији Ужице-Пријепоље теретна неће саобраћати до успостављања редовног саобраћаја.

Све неопходне информације и ред вожње могу се наћи на веб сајту „Србија Воз“ а.д. www.србвоз.рс, као и на Фејсбук страници Србија воза.

Извор: Тањуг

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.