Снежна мећава код Нове Вароши успорила саобраћај (видео)

ppmedia.rs 18. новембар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Снег код Нове Вароши, фото: Глас западне Србије

Права снежна мећава захватила је током поподнева и у вечерњим часовима нововарошки крај. За мање од два сата снежни покривач у граду достигао је висину од десетак центиметара док га у планинским деловима ове општине има знатно више.

Прве озбиљније падавине ове године донеле су недаће возачима, утабаног снега на коловозу има 5 до 6 сантиметара, па често долази до застоја у саобраћају на магистрали која води ка Златибору и Ужицу. Како сазнајемо од саобраћајне полиције, два шлепера стоје попречено на путу од Нове Вароши према Кокином Броду па се саобраћај на тој деоници одвија успорено и једном коловозном траком.

Много возача ова мећава је затекла на магистрали без зимске опреме што додатно отежава и онако успорен саобраћај. Снег пада и на подручију Пријепоља и Прибоја, у вишим деловима ових општина има га неколико центиметара, док је у градским језгрима тек обелео.

Проблема у снабдевању електричном енергијом за сада нема ни у једној од ове три општине.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.