Брутално претучена двојица фудбалера Полимља

ppmedia.rs 17. новембар 2018. године Друштво Коментари

Угралиште фудбалског клуба Пријепоље (foto: А.Ровчанин)

Фудбалери Полимља Емир Х. и Џенет Х. брутално су претучени у ноћи између петка и суботе испред једне пекаре недалеко од центра Пријепоља.

Емир Х. је са повредом главе опасном по живот, након указане лекарске помоћи на лицу места у бесвесном стању, превезен у Ужице а потом даље за Београд где се лекари боре да спасу његов живот, док је други младић збринут у Општој болници у Пријепољу.

Како незванично сазнајемо, нападу на фудбалере је претходила вербална расправа играча и неколико младића, који су непристојно добацивали девојци која је била у друштву фудбарелера.

Из Полицијске управе у Пријепољу „ПП Медији“ је повтрђено да је дошло до сукоба две групе младића и да је том приликом једно лице задобило тешке телесне повреде, а друго лаке.

Како сазнајемо полиција је привела неколико младића за које сумња да су виновници напада. Цео случај снимиле су и сигурносне камере са неколико објеката што ће помоћи органима реда да расветле овај немио догађај.

Иначе, повређени играчи имају иза себе респектабилне фудбалске каријере, словили су за мирне момке у граду и нису били склони инцидентима. Фудбалски клуб Полимље наступа у Западно моравској зони, претучени Емир Х. је најбољи стрелац клуба у текућој сезони.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.