У судару комбија и путничког возила повређене три особе

ppmedia.rs 08. новембар 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

У директном судару комби возила београдских регистарских ознака и путничког аутомобила са таблицама Косовске Митровице, који се догодио око 12:30 часова на самом уласку у Пријепоље из правца Бистрице, повређене су три особе. Како „Вечерње новости“ сазнају повређена лица нису животно угрожена и превезена су у пријепољску Општу болницу. Саобраћај на овом делу пута у прекиду је због увиђаја који врши саобраћајна полицји те су се створиле километарске колоне у оба правца.

Командир Ватрогасно спасилачке јединице Вујадин Ковачевић каже да су припадници ове јединице морали да интервенишу и да секу возила како би лекари Хитне помоћи могли да извуку повређе и да им пруже помоћ.

Tежак удес на уласку у Пријепоље Tежак удес на уласку у Пријепоље (foto: ppmedia.rs)

– Ватрогасци су уз помоћ специјалног алата успели да извуку из смрсканог путничког возила два лица која су била заробљена у њему од последица судара. На сву срећу они нису животно угрожени, превежени су у болницу као и возач комби возила – казао је Ковачевић.

Тачан узрок ове саобраћајне незгоде знаће се пошто полиција обави увиђај.

ПП Медиа и Вечерње новости

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.