ЕПС тражи четири инжењера за рад у Новој Вароши

ppmedia.rs 23. август 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo Илустрација: telegraf.rs

Електропривреда Србије је објавила конкурс за пријем 163 високообразованих стручњака различитих струка који ће бити запослени широм Србије, а в.д. директора Милорад Грчић је рекао да је то у складу са оним што ММФ саветује ЕПС-у, а то је да се што више подигне проценат високообразованих радника.

Конкурс је отворен за инжењере машинске, електро, рударске, грађевинске, геодетске, геолошке и технолошке струке, информатичаре, правнике, економисте и психологе.

– Желимо да подмладимо кадар у ЕПС -у, а истовремено да попунимо места на којима су стручни људи у претходних неколико година отишли у пензију – рекао је Грчић.

Радни однос се заснива на одређено време до две године, а послови су понуђени на локацијама широм Србије.

Највише радних места отворено је у општини Лазаревац, укупно 51, а следи Костолац са 38 места.

На конкурсу се тражи и 25 стручњака у Београду, 18 у Обреновцу, по пет у Сурдулици и Неготину, по четири у Новој Вароши и Кладову, три у Пироту, по два у Чачку, Малом Зворнику и Бајиној Башти.

По једна позиција отворена је у Крагујевцу, Краљеву, Нишу и Новом Саду. Конкурс је отворен до 19. септембра.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.