Vožnju platili pesnicama, auto otisnuli niz liticu

ppmedia.rs 15. август 2018. године Друштво Коментари

Zlatarinfo logo

Taksistu Vladimira Ćirušića (36) iz Nove Varoši brutalno su pretukla dvojica sugrađana, sa inicijalima V.T. a potom su njegovo vozilo “fiat stilo” otisnuli niz liticu duboku više od 100 metara.

 Napad na vozača dogodio se u noći između petka i subote oko 1.30 u selu Tisovica, petnaestak kilometara udaljenom od centra grada.

Vladimir kaže da ništa nije slutilo da će do napada doći, te da je i ranije vozio lica koja su ga pretukla i uništila mu auto. Sve se munjevito odigralo kada su stigli na odredište, gde je umesto novca za izvršenu vožnju dobio udarce po glavi i telu i morao da strepi za goli život.

– Kada smo stigli u Tisovicu, dvojica putnika prvo su izvadila kese sa namirnicama koje su nosili sa sobom i kada sam očekivao da mi daju 1500 dinara za vožnju mlađi od dvojice muškaraca je iznenada počeo da me udara pesnicama po glavi i telu dok sam sedeo za volanom. Uspeo sam da se izvučem iz vozila, koje je radilo, pre nego što su ga je otisnuli niz liticu duboku stotinak metara. Da sam ostao u kolima sigurno bih poginuo, od auta ništa nije ostaolo totalno je uništen posle više prevrtanja – u dahu, za PP Mediu priča traumu koju je preživeo ovaj taksista.

Uspeo je da se spase nakon što je pozvao policiju koja je brzo stigla na mesto napada, kako priča Ćirušić i uhapsila napadače a on je pomoć potražio u Domu zdravlja. Iz Policijske stanice u Novoj Varoši za sada se povodom ovog događaja nisu oglašavali.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.