Донација за спорт и омладину

zlatarinfo.rs ( Р.Прелић ) 04. август 2018. године Друштво Коментари

Фото: Раде Прелић

Добијена наменска средства од 1.650.000 динара, са учешћем средстава општине, утрошиће се у пројекат изградње Отвореног рекреативно- спортског терена у насељу Браношевац.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић потписао је са представницима 22 града и општине уговоре за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске локалне политике вредне скоро 40 милиона динара. Међу потписницима уговора нашла се и општина Нова Варош, а потпис на уговор ставио је у Београду председник општине Радосав Васиљевић.

Vasiljević i Udovičić

Наменска средства од 1.650.000 динара са учешћем средстава општине утрошиће се у пројекат изградње отвореног рекреативно- спортског терена у насељу Браношевац, и тако ћемо употпунити наше терене за рекреацију и спорт, каже председник Васиљевић. 

1

Тиме ћемо нашу децу и нашу омладину извести из кафића и ресторана и усмерити на спортске објекте како би би се бавили корисним физичким активностима, додаје Васиљевић.

1

Поред постојећих терена, и пет отворених асфалтираних терена изграђених ове године, и ови спортски терени ће бити на располагању и многобројним гостима, рекереативцима и спортистима који бораве у нововарошком крају.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.