Предфест „Летње загревање“

ppmedia.rs 19. јул 2018. године Друштво Златарфест Коментари

Zlatarinfo logo

Туристичка манифестација „Златарфест“ која почиње у четвртак 26. јула и траје до недеље 29. јула на Златару у Новој Вароши имаће и ове године своју увертиру у виду предфеста “Летње загревање”. На отвореној сцени на платоу испред Дома културе” Јован Томић” од 23. до 25. јула биће одржана три концерта у вечерњим часовима.

Предфест ће ове године више него икад бити мост између културне баштине, туристичких манифестација, атракција и дестинација овог града, поручује испред организатора директорка Дома културе Михрија Хаџић.

– Реч је о јединственом споју садашњег и давно прошлог времена. Кроз три дана “Летњег загревања “ на платоу испред Дома културе „Јован Томић“ публика ће моћи да чује и види у понедељак 23.јула ансамбл „Ођила“, затим наредне вечери на бину ће изаћи “Зап Ме Стробе” док ће у среду наступити Даница Крстић. Сви концерти почињу у 21 час – каже директорка Дома културе Михрија Хаџић.

Иначе, у оквиру овогодишњег Златарфеста биће организовани бројни забавни, културни, едукативни и спортски садржаји.

Желите да дате своје мишљење о овој вести? Напишите га у коментарима испод.


Коментари

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, претеће, расистичке или шовинистичке поруке биће обрисани. Мишљења изнета у коментарима су мишљења аутора коментара и НЕ ОДРАЖАВАЈУ ставове редакције портала. Слањем коментара прихватате горе наведене услове и услове наведене у Правилима и условима коришћења портала.